Serious Gaming

Onderwijs

Simulaties of Serious Games zijn (vereenvoudigde) weergave van de werkelijkheid. Ze leggen een verbinding tussen de theorie en de praktijk. In een game kan je de verkregen kennis toepassen in een uitdagende gesimuleerde werkelijkheid. Onze games zijn altijd multidisciplinair en leggen een verbinding tussen de verschillende disciplines van een bedrijf/organisatie.

Triqs heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van Serious Games. Ze worden dan ook gebruikt binnen het onderwijscurriculum om studenten competenties en vaardigheden te leren maar ook als trainingsinstrument voor managers. De ruime ervaring in het ontwikkelen van software, onderzoek en training maakt het mogelijk om games in een breder perspectief aan te bieden en andere ontwikkelde producten en diensten te verbinden met de spelelementen die aanwezig zijn in de door Triqs ontwikkelde games.
 

Een Serious Game van Triqs is meer dan een spel alleen! 

HUMAN-ager

Deze 'human capital’ game van TRIQS legt de verbinding tussen de inzet en invloed van HRM instrumenten op het ondernemingsbeleid en de financiële uitkomsten hiervan. Deze game is uitermate geschikt voor studenten in het HBO (Economische opleidingen, opleidingen Personeel & Organisatie, Personeel en Arbeid).

Lees meer

CARRIÈRE THE GAME

CARRIÈRE is een attractieve onderwijsmethode die (V)MBO leerlingen uitdaagt om op speelse en actieve manier te werken aan competenties en kwalificaties die tegemoet komen aan de wensen en eisen van de arbeidsmarkt.

Lees meer

Maqqy

Maqqy is een serious game waarin de deelnemers het MT voeren van een productieonderneming. Deze magnetronfabrikant zet haar producten af via verschillende kanalen op verschillende markten. Inzicht in de 4 P's en het lezen van een balans / financiële overzichten zal na het spelen van Maqqy geen obstakel meer vormen.

Lees meer

zorgsimulatie

Specifiek voor de zorggerelateerde opleidingen heeft Triqs de serious game Care for Core ontwikkeld. Deze game gaat in op zorgspecifieke vraagstukken waaronder de planning van beschikbare middelen en het inspelen op de veranderende zorgvraag. Hiermee is Care for Core een nauwkeurige simulatie van de complexe problematieken in de zorg.

Lees meer