HUMAN-ager

 

> brochure

Deelnemers aan HUMANager worden per direct MT-lid van een PDA-fabrikant. Als leiding van het bedrijf moeten er allerlei beslissingen worden genomen op het gebied van marketing, verkoop, productie, personeel, financiering en inzet van HRM instrumenten. Hierbij zal rekening moeten worden gehouden met diverse concurrenten die actief zijn op de markt.
HUMANager is een interactieve game waarbij de deelnemer (in teamverband) wordt uitgedaagd om de zachtere HRM instrumenten te combineren met hardere ondernemersvaardigheden in een virtuele realiteit.

De deelnemer krijgt financiële verantwoordelijkheid voor zijn/haar onderneming en leert aan de hand van de bereikte financiële resultaten (via financiële rapportages) om de invloed van de verschillende disciplines (marketing, verkoop, personeel, HRM, financiering) die onderdeel van de geformuleerde bedrijfsstrategie zijn,  te ontdekken.


Gedurende de game vinden er diverse events plaats waarvan de negatieve gevolgen door een adequaat personeelsbeleid (aan de hand van het inzetten van verschillende projecten) kunnen worden tegengegaan. Door middel van uitvoerige rapportages kan de onderneming zien in hoeverre hun personeelsbeleid succesvol is geweest, waarbij de kosten en baten van het personeelsbeleid een belangrijke leerervaring is.

HUMANager is zowel in het nederlands als in het engels verkrijgbaar.