Persoonlijke ontwikkeling

Zakelijke dienstverlening

Hoe belangrijk vindt u de ontwikkeling van uw medewerkers? Hoe belangrijk vindt u uw eigen ontwikkeling? Waar zit uw passie? Wat zou u graag anders willen zien?
 
Dit zijn vragen die wij regelmatig bij Triqs gesteld krijgen en waar wij ons in gespecialiseerd hebben. Voor een maximaal rendement en positieve leerervaring gebruiken wij diverse werkvormen, waaronder theater. Hierdoor garanderen wij lagere trainingskosten door een permanente focus op gedragsverandering.
 
Onze persoonlijke aanpak bestaat uit maatwerk in modules. Efficiënt, effectief en continue instapmogelijkheden in de trainingscaroussel zorgen gegarandeerd voor verandering. Hierdoor ervaart u optimale prestaties van medewerkers met minder stress of energieverlies.

360 graden feedback

Met behulp van een 360 graden feedback is het mogelijk inzichtelijk te maken waar een medewerker op dat moment staat, de zogenaamde 0-meting. Van daaruit is de ontwikkeling vorm te geven aan de hand van de competentiemeting via de 360 graden methodiek.

Lees meer

Assessment

Als er nou eens een mogelijkheid zou zijn om een nieuwe medewerker beter te laten slagen...

Lees meer

Coachend leiderschap

U wilt uw stijl van leidinggeven meer afstemmen op de behoefte van uw medewerkers? Coachend leidinggeven is hierbij een uitstekend hulpmiddel.

Lees meer