CQI metingen

 

> brochure
> website Zorg in Zicht | overzicht gevalideerde CQI vragenlijsten

Gelukkig hoeven we u niet meer te overtuigen van het belang van tevreden cliënten, zoals een aantal jaren geleden wel het geval was. Tegenwoordig is het van belang dat zorgkantoor, gemeente of zelfs de individuele cliënt op de hoogte wordt gebracht van de kwaliteit van dienstverlening. Voor het inzichtelijk maken van deze tevredenheid is Triqs de juiste partij.

Wij hebben al sinds 2002 ervaring met het meten van cliënttevredenheid in de zorgsector. Waar in de beginjaren het instrument ‘de Cliëntenthermometer’ veelvuldig werd toegepast, is Triqs na de introductie van de CQI vragenlijsten (2006) uitgegroeid tot een bekend en gerenommeerd onderzoeksbureau op de CQI markt.

Inmiddels voeren we samen met onze opdrachtgevers – ruim 300 kleine en grote zorginstellingen in Nederland – veelvuldig metingen uit in de GGZ, Maatschappelijke Opvang, thuiszorg, V&V en kraamzorg sector. De uitkomsten van deze metingen kunnen zowel gebruikt worden voor externe verantwoording als voor kwaliteitscertificaten als HKZ, PREZO en ISO voor de zorg. Hierbij wordt gebruik gemaakt van (o.a.) de volgende CQI vragenlijsten:
 

CQI Begeleid Zelfstandig WonenCQI Kraamzorg
CQI Beschermd WonenCQI Jeugdgezondheidszorg
CQI Palliatieve ZorgCQI Huisartsenzorg overdag
CQI Klinische GGZCQI Diabetes
CQI Verpleging, Verzorging en ThuiszorgCQI Kortdurende ambulante GGZ en VZ
CQI Hulp bij het HuishoudenCQI Opvang
CQI FysiotherapieCQI Farmacie


Voor meer informatie over de specifieke vragenlijsten neemt u contact op met Arthur Weynschenk of Joost Laninga op 038 - 466 15 70.

 

"Zoek altijd de meerwaarde van de CQI meting met extra vragen en koppelingen."


Joost Laninga, directeur
MAIL joost     BEL joost