KraamzorgKompas

 

KraamzorgKompas geeft kraamzorgorganisaties online inzicht in de tevredenheid van klanten. KraamzorgKompas meet klanttevredenheid nadat de kraamweek is afgelopen. In het KraamzorgKompas worden vragen gesteld over de intake, de zorg, de organisatie, lactatiekundige en de kraamverzorgende. Alle onderdelen van uw dienstverlening komen aan bod!
 

Hoe werkt het?

KraamzorgKompas kunt u koppelen aan uw eigen administratiesysteem. Klanten uitnodigen om deel te nemen aan het klanttevredenheidsonderzoek kost u daardoor geen extra tijd. KraamzorgKompas heeft standaard koppelingen met administratiepakketen als ISK, KraamZorgCompleet en Easy Care. Heeft u een ander pakket? Dan lossen wij dit voor uw op. Wij maken voor u een koppeling tussen uw administratiepakket en KraamzorgKompas.

Na de kraamweek ontvangt uw klant automatisch een uitnodiging via e-mail. In de e-mail staat een link naar de online vragenlijst. KraamzorgKompas ondersteunt vragenlijsten in diverse talen. Direct nadat de vragenlijst is ingevuld kunt u online zien hoe hoog de klanttevredenheid is op alle onderdelen. U kunt meteen actie ondernemen. Het is binnen KraamzorgKompas mogelijk om contact op te nemen met uw klant over het klanttevredenheidsonderzoek.

KraamzorgKompas laat klanttevredenheid zien op organisatie-, team- en medewerkerniveau. In KraamzorgKompas kunt u resultaten van uw klantentevredenheidsonderzoek vergelijken met de klanttevredenheid van andere kraamzorgorganisaties. De rapportages over uw klanttevredenheid zijn maatwerk en worden speciaal voor uw organisatie gemaakt.

 

Medewerkermodule

Een aanvullend onderdeel binnen KraamzorgKompas is de optie voor de medewerkermodule. De medewerker kan dan zelf de resultaten van het tevredenheidsonderzoek van de eigen klanten zien.
 

Voordelen van KraamzorgKompas:

  • Continue online inzicht in klanttevredenheid op organisatie-, team- en medewerkerniveau.
  • Gemak door een compleet geautomatiseerd proces.
  • Contact mogelijk met uw klant over het klanttevredenheidsonderzoek
  • Maatwerk rapportages
  • Eenvoudige toegang tot KraamzorgKompas met een smartphone en tablet


Voor meer informatie over de KraamzorgKompas kunt u contact opnemen met Serge Halewijn.

 

"KraamzorgKompas; Continue inzicht in uw klantentevredenheid op ieder niveau in de organisatie."


Serge Halewijn, ontwikkelaar KraamzorgKompas
MAIL Serge     BEL Serge