Verwijzersonderzoek

 

Voor zorgorganisaties is het steeds belangrijker om goed bekend te staan onder verwijzers en stakeholders. Een goede relatie met verwijzers en stakeholders is goud waard. Bij een goede relatie kan je als organisatie intensiever samenwerken met je partners en meer en betere zorg bieden aan je klanten. Hierdoor wordt u als organisatie slagvaardiger en uiteindelijk succesvoller, uiteraard bij gelijkblijvende kwalitatieve dienstverlening.


onderzoek naar de oorzaken

Het verwijzersonderzoek van Triqs maakt niet alleen duidelijk wat uw imago en reputatie is als organisatie, maar ook welke oorzaken hieraan ten grondslag liggen. Met de onderzoeksresultaten heeft u de sleutel in handen om de reputatie van uw organisatie te verbeteren.

 

meetinstrument

Speciaal voor zorgorganisaties heeft Triqs een meetinstrument ontwikkeld dat op meerdere manieren kan worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw doelstelling, de vraagstelling van uw onderzoek en het type verwijzers waarmee u samenwerkt kunt u kiezen voor een schriftelijk onderzoek, een kwalitatief onderzoek aan de hand van gestructureerde interviews of een quickscan.
Veelgenoemde onderwerpen hierbij zijn samenwerking, bereikbaarheid, professionaliteit, ondernemerschap, (door) verwijzing / inkoop, zorg, kwaliteit van dienstverlening en werkgeverschap. Na afloop van het onderzoek ontvangt u een heldere rapportage met aanbevelingen. 

 

"Heeft uw imago en reputatie invloed op het type en aantal (door)verwijzingen?"


Joost Laninga, directeur
MAIL joost     BEL joost