Medewerker Vragenlijstontwikkeling & Kwaliteitsrapportage

 

Wij zijn

een middelgroot onderzoeksbureau dat kwaliteit van het product (onderwijsprestaties, medische zorguitkomsten zoals van geboortezorg, dienstverlening jeugdhulpverlening, sociale loket etc.), competenties van mensen, en performance van organisaties meet, en hierover rapportages verzorgt aan individuen en organisaties.

We meten met gevalideerde meetinstrumenten, eventueel gecombineerd met kwalitatieve technieken. Desgewenst helpen we interpreteren en geven we advies ter verbetering. Waar instrumenten ontbreken, ontwikkelen we die zelf. Wij gebruiken geavanceerde, veilige methoden om reeds aanwezige registratie-informatie te combineren met digitale enquetering, en state-of-the-art technieken om real-time resultaten te te rapporteren (dashboard). Om dit te realiseren is een in-house software systeem ontwikkeld.

Wij combineren een commerciële insteek met academisch niveau van werken.


Wij zoeken

een psycholoog of gezondheidswetenschapper, met gebleken uitstekende kwantitatieve vaardigheden (SPSS), kennis van vragenlijstontwikkeling, goede taalbeheersing.
 

Wij bieden

een dynamische werkkring, met veel verschillende klanten en mogelijkheid tot ontwikkeling en uiteraard een marktconform salaris. 
 

Omvang

minimaal 32 uur, met max 20% thuiswerkmogelijkheid na 1 jaar.
Standplaats: Zwolle.


Een proefanalyse van fictieve data, en een beoordeling van een concept-vragenlijst maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Voor meer informatie over de functie of de procedure kan je contact opnemen met Arthur Weynschenk op 038 - 466 15 70.