Realtime meten nu ook bij Triqs

Realtime meten nu ook bij Triqs

Donderdag 5 november 2015

De afgelopen periode hebben wij een veranderende vraag van zorginstellingen op het gebied van onderzoek waargenomen. Aanvullend op de CQI meting is er grote behoefte aan snelle terugkoppeling van cliëntervaringen met als doel het optimaliseren van de dienstverlening. Omdat we de voordelen van realtime meten onderschrijven hebben we ons hard gemaakt voor het op korte termijn aanbieden van een passende oplossing.


oplossing Triqs

Met behulp van onze oplossing kunt u uw cliënten een (korte) vragenlijst voorleggen. Hiervoor kunt u onze gestandaardiseerde vragenlijst hanteren, maar uiteraard kunt u ook een eigen vragenlijst gebruiken. De vragenlijst kan in de loop van de tijd worden aangepast om zodoende thematisch en periodiek uw cliënten te bevragen op hun mening en ervaring.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om de interactieve vragenlijst in te vullen; middels een computer, een smartphone, een zuil inclusief tablet of een losse tablet.
 

Rapportage

Aan de hand van een interactief dashboard heeft u op elk moment inzicht in de terugkoppeling van uw cliënten. Hierin kan bijvoorbeeld per afdeling of per cliënttype worden getoond welke ervaring de cliënten hebben met uw dienstverlening. Op deze manier kunt u snel reageren en de eventuele negatieve ervaring ombuigen naar een positieve. Dat is de kracht van realtime meten!

 

Meer informatie over Realtime meten vindt u in onze brochure.