Triqs behaalt ISO 20252 certificaat!

Triqs behaalt ISO 20252 certificaat!

Maandag 14 november 2016

Vanaf 14 november 2016 is Triqs ISO 20252:2012 gecertificeerd, waarmee Triqs voldoet aan de internationale norm voor marktonderzoek.

Deze certificering toont aan dat Triqs voldoet aan alle eisen met betrekking tot de opzet en uitvoering van zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoekprojecten.

De belangrijkste drijfveer voor het behalen van dit certificaat is geweest het verdwijnen van het CQI accreditaat en het toenemend belang van privacy van gegevens. De ISO 20252:2012 kijkt dan ook niet alleen naar het onderzoekstraject, maar ook naar de organisatie van het bureau en de kwaliteitsbewaking van de verschillende processen.

Uiteraard is het niet alleen de inzet tijdens de uitgebreide audit geweest die heeft geleid tot dit positieve resultaat, dit is het gevolg van het jarenlang op professioneel niveau uitvoeren van onderzoek. Deze norm biedt onze klanten de garantie dat de verschillende elementen van het onderzoeksproces volgens de juiste standaard en op een consistente manier worden uitgevoerd.

Voor meer over de filosofie en specifieke kenmerken van de dienstverlening van Triqs, klik hier.