Onderzoeksassistent / (junior) projectleider m/v

 

Wij zijn

een middelgroot onderzoeksbureau dat kwaliteit van het product (onderwijsprestaties, medische zorguitkomsten zoals van geboortezorg, dienstverlening jeugdhulpverlening, sociale loket etc.), competenties van mensen, en performance van organisaties meet, en hierover rapportages verzorgt aan individuen en organisaties.

We meten met gevalideerde meetinstrumenten, eventueel gecombineerd met kwalitatieve technieken. Desgewenst helpen we interpreteren en geven we advies ter verbetering. Waar instrumenten ontbreken, ontwikkelen we die zelf, zowel inhoudelijk als qua ICT omgeving.
 

Wij zoeken

een communicatief vaardige man /vrouw met ambitie om door te groeien naar (junior) projectleider. Je herkent jezelf in de volgende omschrijving: nauwkeurig, sociaal en cijfermatig ingesteld. Ervaring met het uitvoeren van (cliëntervarings-) onderzoek in de zorg is een pré, evenals ervaring in het werken met SPSS.
 

Wij bieden

een dynamische werkkring, met veel verschillende klanten en mogelijkheid tot ontwikkeling en uiteraard een marktconform salaris. 
 

Omvang

Het aantal uren is flexibel en bespreekbaar (24-32 uur per week), de standplaats is Zwolle.Voor meer informatie over de functie of de procedure kan je contact met ons opnemen op 038-4661570 of via info@triqs.nl