Triqs. Verbinden en ontwikkelen.

De expertise van Triqs ligt in het verbinden en ontwikkelen van mensen en organisaties. Dit doen wij met behulp van verschillende producten en diensten die wij hebben onderverdeeld naar branche. Onze dienstverlening is dus altijd specifiek voor uw sector.

 

Triqs. Verbinden.

In het woord "verbinden" zit het woord binden, wat aangeeft wat wij graag willen met de opdrachtgever: een band. De producten en diensten van Triqs zijn altijd gerelateerd aan de specifieke situatie van de opdrachtgever en worden in samenwerking ontwikkeld.  

Een medewerker van Triqs is dan ook herkenbaar als een nieuwsgierige, gedreven professional die altijd op zoek is naar de verbinding. Bij Triqs gaat het om het bouwen van relaties met onze opdrachtgevers. Wij bouwen deze relaties zorgvuldig op omdat we een persoonlijke benadering belangrijk vinden. Wij zijn trouw aan onze opdrachtgevers en vinden het erg plezierig als dat beloond wordt met trouw aan onze organisatie.
 

Triqs. Ontwikkelen.

Wij geloven in ontwikkeling. Ontwikkeling voor zowel mensen (individuen) als organisaties. Triqs ondersteunt in het onderzoeken van de huidige situatie, vaststellen van nieuwe doelstellingen en opstarten van activiteiten om die doelstellingen te kunnen bereiken. Of het nu gaat om een individuele 360 graden feedback sessie of een herformulering van de strategie naar klantwaarden, wij denken altijd vooruit! 

 

Triqs. Verbinden en ontwikkelen.

In onze ogen gaat ontwikkelen niet zonder verbinden. Inhoudelijke adviezen moeten gekoppeld zijn aan de unieke situatie van de opdrachtgever; onze samenwerkingspartner. Alleen op deze manier krijgt de dienstverlening van Triqs een bestendige toegevoegde waarde voor u(w organisatie)!

 

Triqs is ISO20252 gecertificeerd.

Triqs is MOA lid.Triqs erkend leerbedrijf software ontwikkeling.

Triqs is lid van SAGANET.